Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Θάλασσα από πλαστικά: Όταν το νερό έχει αντικατασταθεί από μπουκάλια και σακούλες



Η ζοφερή πραγματικότητα στην κατά τα άλλα "παραδεισένια" Καραϊβική. Τίποτα άλλο εκτός από πλαστικά μέχρι το βάθος του ορίζοντα
Συγκλονιστικές φωτογραφίες από την κατάσταση που επικρατεί στην θάλασσα της Καραϊβικής από τα πλαστικά σκουπίδια, είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.
Η φωτογράφος Καρολίν Πάουερ απαθανάτισε την ζοφερή πραγματικότητα στα κατά τα άλλα "παραδεισένια" νερά του νησιωτικού συμπλέγματος και ανέβασε στα social media τις εικόνες, σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για το τεράστιο πρόβλημα.
Στις συγκεκριμένες φωτογραφίες, που τραβήχτηκαν κοντά στο νησί Ροατάν, στα ανοιχτά της Ονδούρας, φαίνεται το νερό της θάλασσας να έχει "αντικατασταθεί" από πεταμένα πλαστικά, τα οποία εκτείνονται μέχρι το βάθος του ορίζοντα, με δεκάδες πλαστικά μαχαίρια και πιρούνια να "κολυμπούν" μαζί με φύκια.
Εκτιμάται ότι τα σκουπίδια αυτά κατέληξαν στη θάλασσα από τη γειτονική Γουατεμάλα.
news247.gr 


Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com