Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Τα 25 μέρη που πρέπει, οπωσδήποτε, να επισκεφτεί κάποιος στη ζωή του

Από τη λίστα με τα μέρη που πρέπει να επισκεφτείς οπωσδήποτε, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ένα από τα πιο όμορφα ελληνικά νησιά, η Σαντορίνη
Adtech Ad
Είκοσι πέντε μοναδικά μέρη, τα οποία θα πρέπει, σίγουρα, να επισκεφτείτε, παρουσιάζονται στην λίστα του travel + leisure στην οποία την πρώτη θέση καταλαμβάνει, επάξια, η Σαντορίνη!

1. Σαντορίνη


  Το νησί με την μοναδική θέα της Καλντέρας, τα κάτασπρα σπίτια και οι εκκλησίες με τους μπλε θόλους, αποτελούν έναν μοναδικό και τυπικά ελληνικό προορισμό.

2. Μαρακές


  Η "κόκκινη πόλη" του Μαρόκου, έχει γίνει η πρωτεύουσα του στυλ για τη χώρα. Συνδυάζει μοναδικά, την σύγχρονη πολυτέλεια με την βορειοαφρικανική παράδοση.

3. Γκαλάπαγκος


  Τα νησιά του Ισημερινού, εξακολουθούν να έλκουν πλήθος τουριστών, χάρη στην πλούσια πανίδα τους. Ένα ταξίδι-σταθμός στα βήματα του Κάρολου Δαρβίνου

4. Πέτρα


  Ο τουρισμός στην "χαμένη πόλη" της Ιορδανίας, γνώρισε μεγάλη άνθηση μετά την ταινία "Ιντιάνα Τζόουνς: Η τελευταία σταυροφορία". Στα 400 τετραγωνικά μίλια που συναποτελούν τον αρχαιολογικό χώρο της Πέτρας, περιλαμβάνει μία σειρά από μνημεία, όπως ένα ρωμαϊκό θέατρο και ένα απίστευτα ιδιαίτερο μοναστήρι.

5. Μπουτάν


  Το ασιατικό βασίλειο, με τους παραδοσιακούς βουδιστικούς ναούς, άνοιξε τις πύλες του για τους επισκέπτες το 1974, όμως μόλις πολύ πρόσφατα άρχισαν να ανοίγουν μεγάλα ξενοδοχεία, για πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες.
Τα υπόλοιπα μέρη που πρέπει να επισκεφτεί κάποιος σύμφωνα με travel+leisure, είναι τα εξής:
6.Κέηπ Τάουν
7.Προβηγκία
8.Αίγυπτος
9.Μιανμάρ
10.Ζάμπια
11.Τόκιο
12.Λίμνη Κόμο
13.Μοντάνα
14.Μπαλί
15.Νέα Ζηλανδία
16.Ραζαστάν
17.Petit St. Vincent
18.Νάπα
19.Ακτή Αμάλφι
20.Νησί του Πασχά
21.Κωνσταντινούπολη
22.Αγ. Πετρούπολη
23.Ιρλανδία
24.Παταγονία
25.Ανταρκτική
Πηγή: travelandleisure, Φωτογραφίες:AP
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com