Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Το πιο απλό και σίγουρο κόλπο για να τρως υγιεινά όταν πεινάς

Πεινάς και πηγαίνεις με φόρα στην κουζίνα. Τι θα αρπάξεις;
Η έκφραση "ό,τι βρω" είναι ακριβώς η αιτία αυτής της θεωρίας που θα σου αναπτύξουμε ευθύς αμέσως. Έρευνες έδειξαν πως οι άνθρωποι δεν τρώνε απαραίτητα το πιο παχυντικό ή το πιο λαχταριστό ή το πιο ανθυγιεινό φαγητό που θα βρουν αν έχουν μπροστά τους και μια ακόμη επιλογή ή μάλλον, μια άλλη επιλογή ως πρώτη.
Αν έχετε σε εμφανές μέρος, πρώτα πρώτα, στο τραπέζι, φρούτα πλυμμένα, μπάρες δημητριακών ή ξηρούς καρπούς, τότε να είσαι σίγουρος πως στη μεγάλη πείνα το χέρι σου αυτόματα θα πιάσει ένα από αυτά και δεν θα πέσεις με τα μούτρα σε κάτι παχυντικό. Κρύψε σε ντουλάπια και ψυγεία τα υπόλοιπα και κάνε εύκολη την πρόσβαση μόνο στα διαίτης. Οι επιστήμονες λένε πως αυτό θα σε σώσει.
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com