Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Τι έκαναν οι πιο επιτυχημένοι άνθρωποι του κόσμου όταν ήταν 20 ετών

Τα πρώτα επαγγέλματα, η απογοήτευση και ο δρόμος για την επιτυχία
Η γενιά των millenials θεωρείται αδιανότητο να καταφέρει να παραμείνει σε μία «καλή φόρμα», να είναι υγιής, παράλληλα να διατηρεί κοινωνική ζωή και να έχει ήδη χτίσει μία βάση καριέρας μέχρι την ηλικία των 20 ετών.
AdTech Ad
Από την άλλη, είναι εύκολο να παρατηρούμε τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους του κόσμου και να αναρωτιόμαστε «Πώς κατάφεραν να φτάσουν τόσο “ψηλά”». Κι ενώ ορισμένοι διάσημοι γνώριζαν τι ήθελαν να κάνουν από πολύ μικρή ηλικία, άλλοι χρειάστηκε να αλλάξουν πολλά επαγγέλματα μέχρι να καταλήξουν σε αυτό που αγαπούν και να σημειώσουν επιτυχία στο χώρο τους. Μπορεί τώρα να είναι πλούσιοι, διάσημοι και ισχυροί, αλλά σε ηλικία 20 ετών, τα πράγματα – για τους περισσότερους – έμοιαζαν λίγο διαφορετικά.
Απόδειξη αυτού αποτελεί η παρακάτω λίστα:

 

ΤΖ. Κ. ΡΟΟΥΛΙΝΓΚ

H Τζ. Κ. Ρόουλινγκ είναι περισσότερο γνωστή ως η ιδιοφυΐα πίσω από τη σειρά «Χάρι Πότερ», ωστόσο η ιδέα του επιτυχημένου βιβλίου και ταινίας ήρθε λίγο μετά την ηλικία των 25 ετών. Η ίδια προσπάθησε να εκδώσει το βιβλίο στην αρχή, ωστόσο δεν τα κατάφερε κι επειδή είχε παραμελήσει την εργασία της -στη Διεθνή Αμνηστία- για την προώθηση του μικρού μάγου, στο τέλος απολύθηκε. Σύμφωνα με την Daily Mail, η Ρόουλινγκ πέρασε τα εφηβικά της χρόνια μέσα στα φεστιβάλ και κάνοντας πεζοπορία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ

Ο συνιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, ανακάλυψε την αγάπη του για τους υπολογιστές σε ηλικία των 13 ετών, όταν ακόμη πήγαινε σχολείο στο Σιάτλ. Εκεί, έγραψε κώδικα υπολογιστή για μια έκδοση του tic-tac-toe, και στη συνέχεια συναντήθηκε και συνεργάστημε με τον Πωλ Άλεν, συνιδρυτή της Microsoft, σύμφωνα με την Biography.com. Αργότερα, ο ίδιος ξεκίνησε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, τις οποίες και παράτησε σε ηλικία 20 ετών το 1975 για να επικεντρωθεί στη Microsoft, η οποία τότε τον έκανε τον πλουσιότερο αυτοδημιούργητο δισεκατομμυριούχο στον κόσμο.

 

ΤΖΕΦ ΜΠΕΖΟΣ

Ο Τζεφ Μπέζος, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Amazon, ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία δουλεύοντας στα McDonald’s. Σύμφωνα με τον Cody Teets, συγγραφέα του «Golden Opportunity: Αξιοσημείωτες καριέρες που ξεκίνησαν στα McDonald’s», ο ίδιος δεν ήταν και πολύ καλός στη δουλειά του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΤΟ FORTUNEGREECE
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com