Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Σε αυτές τις πόλεις το αυτοκίνητο θα μείνει παρκαρισμένο για πάντα στο γκαράζ

Οι περιοχές όπου οι συγκοινωνίες είναι τόσο καλές, που δεν θα χρειαστείτε ΙΧ
Ορισμένες από τις σημαντικότερες πόλεις του κόσμου υποφέρουν από την κυκλοφοριακή συμφόρηση και τα «αργά» τρένα, ενώ άλλες διαθέτουν τις καλύτερες υποδομές για τους πολίτες τους.
Η έρευνα για την «Ποιότητα Ζωής του 2017» της Mercer μεταξύ άλλων συμπεριέλαβε τον δείκτη υποδομών, υπολογίζοντας τις δημόσιες μεταφορές, την κυκλοφοριακή συμφόρηση, την ποικιλία των διεθνών πτήσεων από τοπικά αεροδρόμια, την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και τη διαθεσιμότητα του νερού, τηλεφώνου και ταχυδρομείου.
Δείτε παρακάτω ποιες ξεχώρισαν για τη φετινή χρονιά:

ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ - ΚΑΝΑΔΑΣ

Η πόλη εξυπηρετείται από ένα ευρύ φάσμα μέσων μαζικής μεταφοράς, διαθέτοντας δημόσια λεωφορεία, ταχεία εξυπηρέτηση του μετρό και ένα λιμάνι.

 

ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Όπως και σε πολλές άλλες γερμανικές πόλεις, οι δημόσιες συγκοινωνίες στο Αμβούργο είναι άριστες. Με ένα εισιτήριο ένας επιβάτης μπορεί να έχει πρόσβαση στο δίκτυο HVV, το οποίο καλύπτει υπόγειες υπηρεσίες και τη χρήση λεωφορείου, τρένου και πλοίου.

 

ΣΙΔΝΕΙ - ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Το σύστημα δημόσιων μεταφορών του Σίδνεϊ περιλαμβάνει ένα μεγάλο δίκτυο τρένων, λεωφορείων και λιμανών, καθώς και ταχείς συνδέσεις προς το αεροδρόμιο.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΤΟ FORTUNEGREECE

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Fortunegreece
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com