Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Δείτε πως θα είναι το ανανεωμένο NOKIA 3310

Ομολογουμένως, 17 χρόνια μετά δεν περιμέναμε από την HMD να φέρει στην αγορά ένα επανασχεδιασμένο νέο μοντέλο της συσκευής που στο παρελθόν είχε αγαπηθεί όσο καμία άλλη από τον κόσμο, αλλά τώρα έχει έγχρωμη μεγαλύτερη οθόνη 2,4 ιντσών QVGA, υποδοχή microSD και κάμερα 2MP στο πίσω μέρος.
Βελτιώθηκε σε όλα του, με την αυτονομία μπαταρίας να είναι σχεδόν διπλάσια από το παλιό μοντέλο, με 22 ώρες χρόνο ομιλίας, ενώ το πάχος του είναι το μισό από το πρώτο 3310. Ακόμη, αλλάζει πίσω κάλυμμα, έχει μία ενημερωμένη έκδοση του Series 30 software και διαθέτει Opera Mini browser. Έκπληξη ήταν το ότι η εταιρεία έχει συμπεριλάβει και μια σύγχρονη έκδοση του δημοφιλούς game Snake και η τιμή αγοράς του είναι στα 49 ευρώ. Μπορεί να το βρει κανείς σε τέσσερα χρώματα (Warm Red, Yellow, Dark Blue & Gray) και κυκλοφορεί το δεύτερο τρίμηνο του έτους.

Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com