Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Πέθανε ο ηθοποιός Neil Fingleton από το Game of Thrones

Η έβδομη σεζόν του Game Of Thrones δεν θα επιστρέψει και πολύ σύντομα, ωστόσο με τις προηγούμενες εξελίξεις έγινε μεγάλος χαμός όλο αυτό τον καιρό και σίγουρα αναμένουμε πολλά να γίνουν το ερχόμενο διάστημα.
Η έβδομη σεζόν θα αποτελείται από επτά επεισόδια, θα κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2017, κυκλοφόρησε μια αφίσα που έχει ανακοίνωση για ημερομηνία και άναψε φωτιές, υπάρχουν οι πρώτες σκηνές από το ΗBO, ωστόσο υπήρξε μια δυσάρεστη είδηση.
Σε ηλικία μόλις 36 ετών ο ηθοποιός Neil Fingleton που υποδύθηκε τον γίγαντα Mag the Mighty στην σειρά απεβίωσε από καρδιακή ανεπάρκεια, με τον ύψους 2,31μ. ηθοποιός να έχει αναδειχθεί ο ψηλότερος άνθρωπος στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2007, ενώ είχε ξεκινήσει καριέρα στο μπάσκετ.

Ο Neil Fingleton πήγε για δύο χρόνια στο πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας και αργότερα στη Μασαχουσέτη. Έπειτα αγωνίστηκε σε επαγγελματικό επίπεδο στην Ισπανία και το 2007 επέστρεψε στη Βρετανία, προκειμένου να αναπτύξει επιχειρηματική δραστηριότητα.
Το 2014 πέρασε από οντισιόν και επιλέχθηκε -λόγω και τους ύψους του- για να παίξει τον γίγαντα Mag the Mighty, στο Game of Thrones, ο οποίος ακολούθησε τους άγριους πέρα από το τείχος, τόσο στη μάχη με τους ανθρώπους, όσο και στη μάχη με τους απέθαντους.

 cineramen.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com