Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Συνεχίζουν να προκαλούν οι Αλβανοί. Διδάσκουν στη γεωγραφία τους ότι Αλβανικά εδάφη έχει στην κατοχή της παράνομα η Ελλάδα

Το βιβλίο γεωγραφίας της τρίτης λυκείου στην Αλβανία διδάσκει στους μαθητές της ότι πολλά Αλβανικά εδάφη κατέχει παράνομα η Ελλάδα προσπαθώντας να δημιουργήσει αλυτρωτικές και προκλητικές βλέψεις.
Πρόσφατα το Αλβανικό κράτος γκρέμισε αρκετά σπίτια Ελλήνων στη βόρεια Ήπειρο με την αιτιολογία ότι ήταν παλιά και χαλούσαν την αισθητική.
Φυσικά ο πραγματικός λόγος των Αλβανών είναι να εκδιώξουν σιγά σιγά τους Έλληνες που κατοικούν στα εδάφη της Βορείου Ηπείρου.
Μήπως η απάντηση μας ως χώρα στις προκλήσεις των Αλβανών θα πρέπει να είναι για κάθε πρόκληση τους να απελαύνονται ένα εκατομμύριο Αλβανοί από την Ελλάδα για να δούμε ποιος θα βγει χαμένος;
Δείτε το βίντεο…

 votegreece.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com