Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Τι απέγινε ο άντρας που κλώτσησε γυναίκα στις σκάλες του μετρό

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του μετρό στο Βερολίνο όπου ένας άνδρας χωρίς καμία φανερή αιτία, κρατώντας ένα μπουκάλι με αλκοόλ στο χέρι, κλωτσάει από πίσω μία ανυποψίαστη γυναίκα, η οποία πέφτει άσχημα από τις σκάλες.
Τα γερμανικά ΜΜΕ μεταδίδουν πως οι αρχές έχουν ταυτοποιήσει τον δράστη και ότι πρόκειται για έναν άνδρα, ο οποίος έχει φύγει για τη Βουλγαρία χωρίς να διευκρινίζεται αν κατάγεται από τη γείτονα χώρα ή όχι. Η αστυνομία πάντως προσήγαγε έναν άνθρωπο, σχετίζοντάς τον με την υπόθεση, ο οποίος εν τέλει αποδείχθηκε πως δεν είχε καμία σχέση με το συμβάν.
Η αναίτια επίθεση στη γυναίκα πάντως έχει οδηγήσει διάφορο κόσμο να προσφέρουν χρηματική αμοιβή για όσους και όσες δώσουν πληροφορίες για το ποιόν του δράστη. Ο 54χρονος μπόντιγκαρντ της Λέιντι Γκάγκα και της Σαρλίζ θερόν, Μάικλ Κουέρ, ανακοίνωσε πως θα δώσει 2.000 ευρώ ως αμοιβή, ενώ δεν είναι ο μόνος. Και ένας γερμανός επιχειρηματίας ανακοίνωσε χρηματική αμοιβή χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό το ποσό, μεταδίδουν τα ξένα μίντια.

Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com