Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

YouTube Go παρακολουθήστε βίντεο χωρίς internet

YouTube Go: Σε μια ανάρτηση στο επίσημο blog του, το YouTube ανακοίνωσε μια νέα εφαρμογή με καινοτόμα χαρακτηριστικά που θα μπορούσε να λειτουργήσει χωρίς σύνδεση και να παρέχει οικονομικά αποδοτικές υπηρεσίες. Το YouTube Go είναι ουσιαστικά μια έκδοση της κύριας εφαρμογής YouTube, αλλά προσπαθεί να μην χρεώνει με δεδομένα τον λογαριασμό της κινητής τηλεφωνίας του χρήστη παρακολουθεί βίντεο.
Η δημοσίευση στο blog αναφέρει ότι τεχνικοί του YouTube, σχεδιαστές και οι ερευνητές βρήκαν ότι υπήρχε ανάγκη για μια πιο αποδοτική έκδοση του YouTube, ιδιαίτερα σε χώρες όπως η Ινδία, όπου τα δεδομένα της κινητής τηλεφωνίας δεν είναι φθηνά και τα βίντεο έχουν πρόβλημα ομαλής ροής ιδιαίτερα κατά τις ώρες αιχμής.YouTube Go YouTube Go
Η ομάδα από το YouTube, ταξίδεψε στην Ινδία, προκειμένου να συλλέξει ιδέες και δοκιμάσει τα πρωτότυπα τους με ανθρώπους από 15 πόλεις. Έτσι η νέα εφαρμογή υποτίθεται ότι είναι πιο γρήγορη από την προηγούμενη εφαρμογή YouTube.
Η ομάδα ανέπτυξε το YouTube Go από το μηδέν προσπαθώντας να παρέχει στους χρήστες εύκολη ροή βίντεο και μια διεπαφή που το κάνει πολύ εύκολο στην πλοήγηση.
Μπορεί να λειτουργεί με χαμηλή ή και καθόλου συνδεσιμότητα, πιθανότατα ενσωματώνοντας το χαρακτηριστικό της έξυπνης σύνδεσης που επιτρέπει στους χρήστες να προγραμματίσουν την αποθήκευση κάποιου βίντεο για να προβληθεί χωρίς σύνδεση αργότερα. Η εφαρμογή αναμένεται να είναι οικονομικά αποδοτικότερη και να μειώσει τη χρήση δεδομένων.
Ένα άλλο χαρακτηριστικό θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται βίντεο με τους φίλους, χωρίς τη χρήση δεδομένων. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες θα είναι σε θέση να στέλνουν και να λαμβάνουν βίντεο, ακόμη και όταν είναι εκτός σύνδεσης.
Το YouTube ανακοίνωσε ότι η εφαρμογή θα κυκλοφορήσει σταδιακά κατά τους επόμενους μήνες, με στόχο να βελτιώσει τα χαρακτηριστικά της με βάση τα σχόλια των χρηστών. Θα διατίθενται ευρέως στις αρχές του επόμενου έτους και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν για να λάβουν ειδοποίηση όταν θα ξεκινήσει η διανομή της.


iguru.gr 

Το διαβάσαμε από το: thesecretrealtruth.
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com