Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Το μωρό που γονάτισε το Facebook: Κοιμάται περιτριγυρισμένο από σύριγγες (Φωτογραφίες)

Πρόκειται για την φωτογραφία που εδώ και μερικές μέρες έχει γίνει viral καθώς έχει συγκινήσει ένα πλήθος ζευγαριών που έχουν μπει στη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης.
Την φωτογραφία μοιράστηκε ένα ινστιτούτο γονιμότητας στην Αμερική, και σε αυτή φαίνεται το μωρό μία ασθενούς του η οποία από κάτω με ένα συγκινητικό μήνυμα ευχαριστεί το ίδιο και τους γιατρούς του για την απόκτηση της κόρης της.

Η ανταπόκριση γυναικών και ζευγαριών που υποβλήθηκαν στην ίδια διαδικασία και έβλεπαν τους εαυτούς μέσα από την φωτογραφία, ήταν και αυτή συγκινητική. Από την πρώτη στιγμή που έγινε η ανάρτηση πλήθος χρηστών του Faceboook άρχισαν να μοιράζονται κάτω από αυτή τη δική τους εμπειρία.
«Δεν είπα καν στον άντρα μου τι ήταν αυτό, απλά του το έδειξα με το κινητό μου», λέει μία γυναίκα. «Είδα δάκρυα να σχηματίζονται στα μάτια του καθώς πιθανότατα έφερε κι αυτός στο μυαλό του τα αμέτρητα βράδια για πάνω από τέσσερα χρόνια που μου έκανε ενέσεις. Τελικά είχαμε επιτυχία και κάναμε δίδυμα αγοράκια και δεν έχω ξαναυπάρξει πιο χαρούμενη», συμπληρώνει.
«Τα δίδυμα που απέκτησα από την εξωσωματική είναι σήμερα 13 ετών. Άξιζαν κάθε ένεση, κάθε διαδικασία, κάθε χιλιόμετρο που οδήγησα μέχρι την κλινική γονιμότητας», λέει μία άλλη χρήστης του Facebook.
«Νιώσαμε σαν να ήταν μια προκλητική, συναισθηματική φωτογραφία που αποτυπώνει τη χαρά και τον πόνο της εξωσωματικής γονιμοποίησης», δήλωσε η εκπρόσωπος του Sher Fertility Institute.

Πηγή: iefimerida.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com