Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Η συγκλονιστική ιστορία ενός top model: Πέθανε άστεγη και μόνη

Η ζωή έχει πάντα και την γλυκιά αλλά και την πικρή πλευρά της. Εκεί που δίνει, εύκολα μπορεί και να πάρει. Η ιστορία ενός top model που γνώρισε φήμη, δόξα και χαρά λόγω της μόδας, αλλά παράλληλα είδε και το σκληρό πρόσωπο της ζωής πεθαίνοντας μόνη, ξεχασμένη και άστεγη, συγκλονίζει.
Η Νταμάρις Ρουίζ, η πρώην καλλονή από την Βενεζουέλα δεν είναι πια στην ζωή. Τα τελευταία της χρόνια ήταν δύσκολα και άσχημα.
Το πρώην τοπ μόντελ που είχε και πτυχίο νομικής, γνώρισε την δόξα όταν το 1973, στα 26 της χρόνια και ο χώρος της μόδας την μάγεψε. Δεν έγινε δικηγόρος αλλά μοντέλο.
Όταν αυτό δεν πέτυχε άρχισε να πουλάει χειροτεχνήματα και ψεύτικα κοσμήματα.
Δεν είχε ποτέ κανονικό σύντροφο και ζούσε με τον αδελφό της, ο οποίος τη ζήλευε πολύ; «Με άφηνε να πεινάσω, συχνά με απειλούσε και με χτυπούσε. Είχα καλέσει επανειλημμένως την αστυνομία αλλά ποτέ δεν έκανε τίποτα».
Το 2000 αποφάσισε να φύγει από το σπίτι, και από τότε άρχισε να μένει στους δρόμους. «Την έβλεπα δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα και της μιλούσα για πολύ ώρα. Η ζωή της είχε καταλήξει πολύ καταθλιπτική, χωρίς στήριξη από την οικογένειά της ή τους φίλους της. Δεν έβλεπε καμία διέξοδο από την παγίδα στην οποία είχε πέσει».
gossip-tv.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com