Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Ποιοι δικαιούνται δωρεάν Internet για 12 μήνες και tablet ή laptop

Δικαίωμα δωρεάν παροχής Internet για δώδεκα μήνες, καθώς και συσκευή tablet ή laptop, θα έχουν σύντομα οι δικαιούχοι κοινωνικού μερίσματος, στο πλαίσιο του προγράμματος "Επιταγή Ψηφιακής Αλληλεγγύης", το οποίο θα ανακοινωθεί τον Νοέμβριο.

Σύμφωνα με το dikaiologitika.gr, το πρόγραμμα θα αφορά στις οκτώ περιφέρειες αμιγούς σύγκλισης της χώρας, όπου συμπεριλαμβάνονται η Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, Ήπειρος, Θεσσαλία, Ιόνια Νησιά, Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησος, Βόρειο Αιγαίο, Κρήτη, και θα πραγματοποιηθεί με τη χρήση ενός κουπονιού "Ψηφιακής Αλληλεγγύης", το οποίο θα ανταλλάσσεται σε όποιες από τις επιχειρήσεις αναλάβουν την υλοποίηση της δράσης. Το ύψος του κουπονιού δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες του dikaiologitika.gr θα φτάνει το ύψος των 480 ευρώ και για τις τρεις παροχές.

Συγκεκριμένα, οι δικαιούχοι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα:

- να διατηρήσουν ή να αποκτήσουν διαδικτυακή σύνδεση για 12 μήνες με την παροχή συνδρομής για ευρυζωνική σύνδεση στο διαδίκτυο
- να αποκτήσουν τον απαιτούμενο βασικό εξοπλισμό πρόσβασης στο διαδίκτυο, δηλαδή ηλεκτρονικό υπολογιστή τύπου tablet ή φορητό υπολογιστή τύπου netbook ή laptop
- να καταρτισθούν στις βασικές δεξιότητες χρήσης των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) από πιστοποιημένους εκπαιδευτές.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου σε όλες τις επιχειρήσεις παροχής εξοπλισμού και υπηρεσιών ΤΠΕ. 


news.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com