Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Σιαμαία κοριτσάκια μαθαίνουν να ζουν... χωριστά!

Οι δίδυμες Amelia και Allison Tucker από τις ΗΠΑ μοιάζουν όπως τα άλλα παιδάκια της ηλικίας τους...

Πριν ένα χρόνο ωστόσο, τα δύο κοριτσάκια πέρασαν μια δυσάρεστη περιπέτεια, καθώς γεννήθηκαν ενωμένες στο στήθος και την κοιλιά, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθούν σε μια δύσκολη εγχείρηση για το διαχωρισμό τους.

Σήμερα, 14 περίπου μήνες μετά την επιτυχημένη επέμβαση, οι γονείς τους δηλώνουν ότι οι κόρες τους -οι οποίες τον Μάρτιο θα γίνουν δύο ετών- είναι υγιείς, χαρούμενες και ατίθασες...

"Βλέποντάς τες να μεγαλώνουν, δεν μπορώ να μην χαμογελάσω, διότι είναι ένα πραγματικό θαύμα" δήλωσε η μητέρα τους Shellie στην εκπομπή Good Morning America.

Όπως έγινε γνωστό, όταν η Shellie ήταν έγκυος, ο γιατρός της είχε προτείνει να κάνει έκτρωση, καθώς οι εξετάσεις είχαν δείξει ότι τα δύο βρέφη ήταν σιαμαία.

Οι γονείς παρόλα αυτά πήραν το ρίσκο και αποφάσισαν να γεννήσουν κανονικά τα παιδάκια.

"Όσο μιλούσε ο γιατρός, εγώ μπορούσα κυριολεκτικά να αισθανθώ τα κοριτσάκια να κλωτσούν στην κοιλιά μου και ήξερα ότι δεν ήταν εφικτό να κάνω έκτρωση" δήλωσε η μητέρα.



Όταν οι γονείς, οι οποίοι έχουν ήδη ένα γιο, ζήτησαν και μια δεύτερη ιατρική γνώμη, τους είπαν ότι τα παιδάκια μπορούσαν να διαχωριστούν μετά τη γέννα.

Έτσι, λοιπόν, στις 7 Νοεμβρίου 2013, μια ομάδα 40 γιατρών και νοσοκόμων έφεραν εις πέρας με επιτυχία την επέμβαση, η οποία διήρκεσε επτά ολόκληρες ώρες...



Σήμερα, τα δύο κοριτσάκια ζουν πλέον... χωριστά το ένα από το άλλο και απολαμβάνουν τη ζωή όπως κάθε άλλο παιδάκι της ηλικίας τους.















nooz.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com