Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Νέες αποκαλύψεις για την σχέση της Πριγκίπισσας Νταϊάνα με Πακιστανό γιατρό

Μπορεί να έχουν περάσει 16 χρόνια από το θάνατο της, όμως η Πριγκίπισσα Νταϊάνα εξακολουθεί να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης. Αυτό αποδεικνύει και το νέο τεύχος του Αμερικανικού περιοδικού Vanity Fair, με εξώφυλλο την Βρετανή Πριγκίπισσα και τίτλο "Η αληθινή αγάπη της Νταϊάνα".


Το άρθρο του περιοδικού αναφέρεται στη σχέση της Νταϊάνα με τον Πακιστανικής καταγωγής γιατρό Hasnat Khan. Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 1995 έως το 1997, λίγο δηλαδή πριν το μοιραίο θάνατο της σε ηλικία μόλις 36 ετών. Η σχέση της Πριγκίπισσας με τον γιατρό θα είναι κεντρικό θέμα και στην επερχόμενη κινηματογραφική βιογραφία της, με πρωταγωνίστρια τη Naomi Watts.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Vanity Fair, η σχέση αυτή ήταν πολύ σημαντική για την Πριγκίπισσα, καθώς ήταν πολύ ερωτευμένη μαζί του και επιθυμούσε να παντρευτεί τον Hasnat Khan, ακόμα κι αν αυτό σήμαινε ότι θα έπρεπε να μείνει στο Πακιστάν.

Στο περιοδικό μιλάει η πρώην σύζυγος του Πακιστανού γιατρού, λέγοντας μάλιστα ότι η Νταϊάνα είχε επισκεφθεί το Πακιστάν για να συναντηθεί με την οικογένεια του Hasnat Khan και να συζητήσει το ενδεχόμενο να μείνει μαζί τους. Όμως,ούτε εκείνος, ούτε η οικογένεια του μπορούσαν να αποδεχθούν την Νταϊάνα και τη φήμη που κουβαλούσε. Το βάρος της τεράστιας δημοσιότητας που θα έπαιρνε η σχέση τους, οδήγησε στο άδοξο τέλος του ζευγαριού.

Το αν αυτή η ιστορία είναι αληθινή δεν θα το μάθουμε ποτέ, δείχνει όμως την τεράστια εμμονή που είχαν τα μέσα με την Πριγκίπισσα Νταϊάνα, που ακόμα και τώρα γίνεται πρωτοσέλιδο.


Πηγή:www.monopoli.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com