Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Πως να βγάλετε 1 εκατομμύριο δολάρια από το τίποτα...






Ίσως η δύναμη του internet είναι μεγαλύτερη από ότι φανταζόμαστε...




Πως μπορώ να βγάλω 1 εκατομμύριο δολάρια από το τίποτα ?

Απάντηση στο ερώτημα αποτελεί το παράδειγμα της Amanda Palmer, τραγουδίστριας η οποία κατάφερε να μαζέψει 1 εκατομμύριο δολάρια από φίλους και fans μέσω του kickstarter για να χρηματοδοτήσει το album της.

H λειτουργία του site είναι απλή: φτιάχνεις μία σελίδα με την ιδέα που επιθυμείς να πραγματοποιήσεις και ζητάς από το κοινό να σε χρηματοδοτήσει. Ανάλογα με τα πόσα λεφτά δίνει κάποιος παίρνει και τα αντίστοιχα ανταλλάγματα  Για παράδειγμα στην περίπτωση της Amanda όποιος έδινε 25 δολάρια θα έπαιρνε το album, μόλις αυτό έβγαινε.

Αξίζει να δείτε το παρακάτω video όπου η Amanda εξηγεί στην Ted τι της έχει προσφέρει η σύνδεση της με τον κόσμο μέσω του ίντερνετ αλλά και πώς έφτιαξε τη καμπάνια της στο kickstarter.
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com