Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Blue Monday: Η 3η Δευτέρα του Ιανουαρίου η πιο μελαγχολική του χρόνου


Ο καιρός είναι χάλια, κρυώνεις. Το σώμα σου το νιώθεις βαρύ και πασχίζεις να μην αρχίζεις να καταβροχθίζεις σοκολάτες. Δεν είσαι ο μόνος. Σήμερα 16 Ιανουαρίου είναι η πιο μελαγχολική μέρα του χρόνου. Χρησιμοποίησε την Blue Monday ως δικαιολογία.
Πάντα, τέτοια μέρα, την τρίτη Δευτέρα του Ιανουαρίου, την γνωστή σε όλους, λόγω των media  (παρακαλούμε), ως Blue Monday, όλοι νιώθουν χάλια. Πιο down και μελαγχολικοί δεν γίνεται. Όλοι νιώθουν το ίδιο. Σαν ένα μαζικό χριστουγεννιάτικο hangover.
Αν και οι ψυχολόγοι, ψυχίατροι, ψυχοθεραπευτές σκίζουν τα πτυχία τους σε αυτή την ομαδική βαριά και κακή διάθεση και ισχυρίζονται ότι η μελαγχολία είναι κάτι πολύ σύνθετο, το οποίο επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες, διαχρονικούς και πρόσκαιρους, εσωτερικούς και εξωτερικούς. Θεωρούν αδύνατο περιβαλλοντικοί παράγοντες να επηρεάζουν ταυτόχρονα ολόκληρο τον πλανήτη. Μέχρι και σήμερα, όμως, δεν έχουν καταφέρει να κάνουν την Blue Monday να επαναλαμβάνεται. Κάθε τρίτη Δευτέρα του Ιανουαρίου. Κάθε χρόνο.

New Order - Blue Monday '88 από Warner-Music

Δεν θέλατε μια εξήγηση για όσα νιώθετε σήμερα;
Ευτυχώς που υπάρχουν και τα media. Παρακαλούμε...
cosmo.gr 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com